Premieproduksjon

Premier

Premier

Vi designer og produserer premier, medaljer og pokaler

På denne avdelingen designer og produserer vi medaljer og pokaler til idrettslag og andre som ønsker å belønne noen for god innsats.

Noen ganger kan det være fint å ha sin helt egen medalje til et arrangement. Vi hjelper gjerne med å designe og å få disse produsert. En slik bestilling tar noe lengre tid enn vanlige bestillinger, da dette er ordre som både skal designes og spesialproduseres. Beregn fire til seks uker på en spesialbestilling.

Når du bestiller for over kr 10.000,- leverer vi dine premier kostnadsfritt på døren  i Bergen og sender fraktfritt til resten av landet.

For bestilling av varer, send en mail, ring oss på tlf: 47 97 61 50, eller besøk oss mand-fred 09.00 - 15.00.

Du kan se noe av vareutvalget vårt på www.nordpremie.no. Vi har også varer utstilt i Bjørkhaug sine lokaler på Storaneset. Velkommen innom i vår åpningstid 9-15. Er det vanskelig for deg å komme i åpningstiden, send en mail til oss, så avtaler vi en tid.

Vi hjelper deg også til å finne premier til cuper, med egen logo, eller laget spesielt for cupen til ditt lag. Vi kan også levere andre premier enn det som ligger ute på nettsiden og om dette er relevant for ditt lag, ta gjerne kontakt så utformer vi forslag med pristilbud, ut fra deres budsjett.
Vi inngår gjerne årsavtaler og lengre avtaler med fast pris på medaljer og pokaler.

 

Bjørkhaug Arbeidsfellesskap AS

En vekstbedrift med arbeidstaker i fokus

 

Kontakt

Storaneset 12, 

5260 Indre Arna. 
Epost : post@bjorkhaug.no 
Telefon: 55 53 81 00

Bildegalleri