Nordpremie

Nordpremie

Nordpremie

Vi designer og produserer premier, medaljer og pokaler

På denne avdelingen designer og produserer vi medaljer og pokaler til idrettslag og andre som ønsker å belønne noen for god innsats.

Vi leverer blant annet til IL Fri og Bjørnar.

Noen ganger kan det være fint å ha sin helt egen medalje til et arrangement. Vi hjelper gjerne med å designe og å få disse produsert. En slik bestilling tar noe lengre tid enn vanlige bestillinger, da dette er ordre som både skal designes og spesialproduseres. Beregn fire til seks uker på en spesialbestilling.

Når du bestiller for over kr 10.000,- leverer vi dine premier kostnadsfritt på døren  i Bergen og sender fraktfritt til resten av landet.

For bestilling av varer, send en mail, ring oss på tlf: 92 06 71 55, eller besøk oss mand-fred 09.00 - 15.00.

Du kan se noe av vareutvalget vårt her Vi har også varer utstilt i Bjørkhaug sine lokaler på Storaneset. Velkommen innom i vår åpningstid 9-15. Er det vanskelig for deg å komme i åpningstiden, send en mail til oss, så avtaler vi en tid.

Vi hjelper deg også til å finne premier til cuper, med egen logo, eller laget spesielt for cupen til ditt lag. Vi kan også levere andre premier enn det som ligger ute på nettsiden og om dette er relevant for ditt lag, ta gjerne kontakt så utformer vi forslag med pristilbud, ut fra deres budsjett.
Vi inngår gjerne årsavtaler og lengre avtaler med fast pris på medaljer og pokaler.

 

For AFT:

Tiltaksdeltakere på denne avdelingen vil få anledning til å prøve salg og kundekontakt. I tillegg er det mulig å lære om innkjøp og varelager. Dette er en produksjonsavdeling, så produksjon og montering vil være en naturlig del av opplæringen.

Avdelingen driver på med design av medaljer og har programvare for dette.

Gravering på skilt og plater er en av avdelingen sine oppgaver. Opplæring i graveringsutstyr med tilhørende programvare kan bli gitt. 

For AFT vil avdelingen kunne gi relevant yrkesopplæring innenfor kundebehandling, ordrebehandling og lagerlogistikk. For tiltaksdeltakere som ønsker å jobbe med innkjøp og salg vil dette være opplæring BAF kan gi. Det gis også opplæring i samhandling med utenlandske kundekontakter, formell engelsk språkform og kulturforskjeller.

 

Bjørkhaug Arbeidsfellesskap AS

En vekstbedrift med arbeidstaker i fokus

 

Kontakt

Storaneset 12, 

5260 Indre Arna. 
Epost : post@bjorkhaug.no 
Telefon: 55 53 81 00

Bildegalleri